Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Tomáš Suslov en Liam van Gelderen uit de selectie gezet bij FC Groningen

RTV Noord meldt zojuist dat Tomáš Suslov en Liam van Gelderen door trainer Dick Lukkien uit de selectie gezet bij FC Groningen. Het tweetal moet voorlopig meetrainen met het o21 elftal van Sander van Gessel.

Dick Lukkien zei hierover  ‘Ik heb eerder ook al gezegd dat ik werk volgens bepaalde afspraken en die afspraken hebben zowel Suslov als Van Gelderen geschonden. Over de inhoud wil ik verder niks kwijt, maar afspraken moeten worden nagekomen, niks meer en niks minder. We zijn met iets bezig als team en je moet elkaar kunnen vertrouwen.’

susgel

Dinsdagochtend heeft het tweetal daarom te horen gekregen dat ze niet langer tot het eerste elftal behoren en dus mee moeten trainer bij de o21.

In de voorbereiding op dit seizoen in het trainingskamp is Suslov ook al uit de selectie gezet door de trainer, ook omdat hij toen afspraken niet na gekomen was. Nadat de speler en trainer Lukkien om de tafel hebben gezeten en het uit hebben gepraat was de Slowaak weer welkom bij de eerste selectie. Afgelopen zondag zaten beide spelers op de bank in de wedstrijd tegen Willem II en maakten ook geen minuten.