Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Tomáš Suslov weg bij FC Groningen UPDATE !!! DONE DEAL

Tomáš Suslov staat op het punt om FC Groningen te gaan verlaten en hij zal gaan spelen voor Hellas Verona. Dit meldt Voetbal International zojuist

.Vorig jaar deed Groningen ook al zaken met Hellas, toen Cyril Ngonge naar Verona vertrok. Nu gaat Suslov dezelfde weg bewandelen. Hellas Verona huurt Suslov eerst en hebben een verplichtige optie tot koop van 1,5 miljoen euro en dat kan door bonussen oplopen tot ca 2.1 miljoen euro.  Suslov speelt sinds 2018 bij FC Groningen en dat jaar nam Groningen hem over van Tatran Presov uit Slowakije.

Su,slov kwam meerdere malen om negatieve redenen in het nieuws. Diverse Groningen-trainers zetten hem voor een periode uit de selectie. Afgelopen dinsdag deed Dick Lukkien dat ook.  mWegens ongehoorzaamheid werden Suslov en Liam van Gelderen uit de selectie gezet. Suslov verklaarde later zelf dat hij weigerde verplichte loopjes te doen.

In totaal kwam Suslov 96 keer uit voor de hoofdmacht van Groningen. Daarin scoorde hij vijf keer en gaf hij twaalf assists.

UPDATE:
RTV Noord meldt nu dat de transfer nog niet in kannen en kruiken is. Inmiddels is de transfer in kannen en kruiken. FC Groningen ontvangt 1,5 miljoen euro voor Suslov en krijgt bij iedere tien wedstrijden die hij speelt nog eens een ton extra met een maximun van zes ton. Daarnaast heeft FC Groningen een doorverkoop percentage bedongen van 12.5 procent.