Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Vertrouwen en ambitie: FC Groningen klaar voor clash met Jong AZ

 

Na de overwinning tegen FC Eindhoven maakt FC Groningen zich klaar om de reis naar Alkmaar te maken voor hun aankomende wedstrijd tegen Jong AZ. De grote vraag is: kan Groningen de lijn doorzetten en een andere overwinning toevoegen?

Er lijkt een beetje meer lijn te komen in het spel van FC Groningen. Groningen is een beetje meer vertrouwen nodig, hopelijk dat vanavond FC Groningen de 3 punten uit Alkmaar kan meenemen naar Groningen.

Op papier lijkt FC Groningen de favoriet te zijn gezien hun sterke selectie, Groningen zal zeker op zoek zijn om hun winning streak voort te zetten, terwijl Jong AZ er alles aan zal doen om dit te voorkomen en hun eigen stempel op de wedstrijd te drukken.

Echter, Jong AZ, is ook geen pushover. Ondanks hun jeugdige leeftijd hebben de spelers van Jong AZ ook laten zien dat ze geschikt zijn om tegen elke tegenstander het veld op te gaan. Hun houding en toewijding om elke wedstrijd te spelen alsof het hun laatste was, heeft hen een handvol indrukwekkende overwinningen opgeleverd. Jong AZ heeft een aantal van de grootste talenten van Europa rondlopen in haar beloften team.

 

Aftrap Jong AZ - FC Groningen maandag 27 november 20.00