Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Weer wijst FC Groningen een bod op Jørgen Strand Larsen af.

Weer heeft FC Groningen een bod op spits Jørgen Strand Larsen afgewezen en nu van het Spaanse Celta de Vigo. De Spaande club meldde zich in de Euroborg om over een transfer te praten maar kregen nul op rekest. Jørgen Strand Larsen baalt behoorlijk van de stugge houding van FC Groningen maar van de andere kant heeft hij met vol verstand een contract getekend van nu nog twee jaar met een optie van nog een jaar.

VI Meldt dat Celta de Vigo een bod heeft gedaan van een totale waarde van 10 miljoen euro. Eerder kregen Bologna en Middlesbrough met soortgelijke biedingen al nul op het rekest. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus van Groningen is namelijk niet van plan om mee te werken aan een transfer van Strand Larsen.

De Noor hekelde de 'arrogante' houding en 'onbehoorlijke prijzen' van Groningen vorige week al. "We zijn heel teleurgesteld over hoe Mark-Jan Fledderus en FC Groningen deze zomer zijn omgesprongen met de biedingen", reageert ook zijn zaakwaarnemer Tore Pedersen tegenover het weekblad. "Toen Jörgen vorig seizoen rond deze tijd buiten het elftal viel, hebben we niet ons eigen plan getrokken, maar zijn we samen opgetrokken met de club. In dat licht is de houding van de club nu erg teleurstellend."