Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Winst voor FC Groningen o17/18 in oefenwedstrijd

Vanavond vond op Sportpark Corpus den Hoorn een oefenwedstrijd plaats van teams van FC Groningen o18 en Almere City o18 waarbij veelal spelers van onder 17 aan bod kwamen. FC Groningen speelde met de volgende spelers:

Finn Dijk
Raylion Wilkerson, Roy Leicester, Sven Bouland, Marco Speelman
Viggo Ekh, David Schut, Ivan Laarman
Marl Hoekstra, Jari Kolthof, Samuel Dikoš

Wissels: Kyano Doesburg, Yénio Holder, Jismeri Dillema, Arend Jan van de Wetering (k), Björn Veldhuis en Ruben Bloem

In de eerste helft zagen we een dominant FC Groningen dat via leuke combinaties veelvuldig gevaar stichte in vijandelijk strafschopgebied. Via 2x Jari Kolthof en 1x Samuel Dikoš nam de thuisploeg een 3-0 voorsprong en vlak voor rust scoorde Almere City tegen. Zo gingen we met 3-1 rusten.
Na de rust zagen we veel wissels aan beide kanten en kreeg Almere City wat meer grip op de wedstrijd maar scoren deden beide ploegen niet en zo eindigde het in een 3-1 overwinning voor de Groningers.

Hierbij een aantal foto's die we, voor zover mogelijk, konden maken.