Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Woensdag en donderdag training FC Groningen in Euroborg

FC Groningen plaatste het volgend ebericht op hun website over de trainingen van de eerste selectie.

De eerste selectie van FC Groningen traint woensdag- en donderdagochtend in Euroborg. Beide trainingen zijn openbaar en vrij te bezoeken voor supporters. Stadioningang 4 van Euroborg is woensdag en donderdag vanaf 10.30 uur geopend. Publiek kan plaatsnemen op de Koeman Tribune, waar een horecaverkooppunt geopend zal zijn. De trainingen beginnen zowel op woensdag als donderdag om 11.00 uur.

De groundsmen van FC Groningen zijn zo tevreden over de kwaliteit van de grasmat in Euroborg dat ze de technische staf hebben aangeboden om de laatste twee trainingen voor het thuisduel van vrijdag met Roda JC in het stadion af te werken. Spelers en staf hebben dit aanbod dankbaar aanvaard.
 

De kwaliteit van de grasmat in Euroborg is vele malen beter dan het trainingsveld op Sportpark Corpus den Hoorn omdat daar vanwege groot onderhoud op de velden 2 en 3 nog maar één trainingsveld beschikbaar is. Veld 1 – het enige op dit moment nog overgebleven trainingsveld voor de eerste selectie op Corpus – heeft nu behoorlijk te lijden onder de intensiteit van het gebruik ervan, waardoor de optie om in Euroborg te trainen met beide handen wordt aangegrepen.

Horeca en merchandise
Supporters kunnen de trainingen woensdag- en donderdagochtend volgen vanaf de Koeman Tribune. Daar zal een horecaverkooppunt geopend zijn, waar een beperkt assortiment van koffie, thee en fris verkrijgbaar zal zijn en voor kinderen een zakje chips te koop is. Om 13.00 uur wordt het stadion weer afgesloten.

Speciaal rondom de trainingen in het stadion heeft de FC Groningen Store in Euroborg de openingstijden verruimd.

  • woensdag: open vanaf 10.00 uur (in plaats van 12.00 uur) tot 17.00 uur
  • donderdag: Hemelvaartsdag (normaliter gesloten) open van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Op de gehele Robey-collectie van dit seizoen geldt nog altijd 50% korting! De voorraad is nog beperkt.