Nieuws

FC Groningen wil Adrie Poldervaart niet zo maar kwijt.

FC Groningen ziet assistent-trainer Adrie Poldervaart liever niet naar De Graafschap vertrekken. Poldervaart wordt door De Superboeren gezien als een belangrijke kandidaat om Mike Snoei op te volgen, maar Groningen wil zijn assistent-trainer niet kwijt.

De Trots van het Noorden vraagt daarom de hoofdprijs, zo melden Voetbal International en De Gelderlander. Poldervaart heeft aangegeven graag naar De Graafschap te willen, maar Groningen is niet van plan om hier zomaar aan mee te werken. Het contract van de assistent-trainer loopt nog door tot de zomer van 2022.

De bal ligt bij De Graafschap vertelt technisch directeur Mark-Jan Fledderus van Groningen in gesprek met VI. "Dat zij iemand benaderen die elders nog een contract heeft, is hun keuze. Wij willen Adrie niet kwijt, want we zijn hartstikke blij met hem. Dus als De Graafschap hem echt wil hebben, zullen ze ons een adequate compensatie moeten betalen."

Poldervaart wil graag weer op eigen benen staan, maar door de eisen van Groningen lijkt dat volgend seizoen nog niet aan de orde te zijn. Eerder was Poldervaart als hoofdtrainer actief bij Excelsior.