Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Laros Duarte "koning van de wedstrijd" na FC Eindhoven

Laros Duarte is door de FC-supporters uitgeroepen tot Koning van de Wedstrijd na het met 3-0 gewonnen uitduel met FC Eindhoven. De middenvelder maakte na rust twee treffers. Jorg Schreuders kreeg genoeg stemmen voor een tweede plek en verstevigt daardoor zijn koppositie in het algemeen klassement. Captain Leandro Bacuna werd derde.

De Koning van de Wedstrijd wordt iedere competitiewedstrijd uitgeroepen. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat of niet meer te achterhalen is door zijn teamgenoten, wordt uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Koning van de Wedstrijd doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement.
 

DSC_0132
 

De speler die is uitgeroepen tot Koning van de Wedstrijd krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst. Stemmen kan via: www.fcgroningen.nl/koning.

Bij thuiswedstrijden wordt de Koning van de Wedstrijd direct na het laatste fluitsignaal bekend gemaakt. Ook tijdens uitwedstrijden kunnen supporters stemmen. Wanneer er op vrijdagen of in het weekend een uitwedstrijd wordt gespeeld, loopt de periode om te stemmen tot maandag 10.00 uur. Bij uitwedstrijden op maandag, loopt deze periode tot dinsdag 10.00 uur.

Uitslag FC Eindhoven-uit

  1. Laros Duarte
  2. Jorg Schreuders
  3. Leandro Bacuna

Algemeen Klassement:

1. Jorg Schreuders 23 punten
2. Romano Postema 19 punten
3. Thom van Bergen 16 punten
4. Wouter Prins 12 punten
5. Laros Duarte 11 punten
6. Isak Määttä 10 punten
7. Marvin Peersman 7 punten
8. Johan Hove 6 punten
9. Fofin Turay 4 punten
10. Hidde Jurjus 4 punten
11. Noam Emeran   4 punten
12. Luciano Valente 3 punten
13. Marco Rente  3 punten
14. Liam van Gelderen 2 punten
15. Paulos Abraham 2 punten
16. Joey Pelupessy 1 punt
17. Thijmen Blokzijl 1 punt
18. Kristian Lien 1 punt
19. Leandro Bacuna 1 punt

 

Bron: FC Groningen